jump to navigation

Οι καλύτερες γκόμενες είναι πιασμένες Σεπτεμβρίου 30, 2007

Posted by PPKP in Έτσι, γουβέτσι, κοκορέτσι, Οι άλλοι (γενικώς).
trackback

…και όποιος συνεχίσει να λέει ότι κάποιες πολύ ωραίες γυναίκες είναι ελεύθερες γιατί οι άντρες κωλώνουν να τους μιλήσουν, και άλλες τέτοιες πίπες, δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάει.

Πήγα εχτές στο Baraonda ή όπως γράφεται εν πάσει περιπτώσει, συφιλιάστηκα με τις εφτά (7) porsche παρκαρισμένες απ’ έξω και τη μια ferrari και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, σαν έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων ήταν, συφιλιάστηκα και με την πόρτα, αλλά τέλοσπάντων μπήκα αφού εκεί ήταν η παρέα. Το μαγαζί μέσα πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ωραίο και προσέχουν να μην γεμίζει ασφυκτικά, τουλάχιστον στις 2 και κάτι που έφυγα εγώ ήταν τόσο όσο. Μέσα σε όοοοοοοολο αυτό τον κόσμο, οι πραγματικά SUPER ήταν 4-5 και ήταν όλες με συνοδό. Ok υπήρχαν πολλά ωραία κορίτσια, αλλά μιλάμε για τις θεές εδώ.

Η κατάρα (ειδικά τώρα μετά το καλοκαίρι) είναι ότι η πιθανότητα να βρεις αξιοπρεπή γυναίκα ελεύθερη δίνει απόδοση 12,40.

Advertisements

Σχόλια»

1. SOFISTIS - Σεπτεμβρίου 30, 2007

Σαν το Γιωργάκη κάνεις και σύ που κάνει όνειρα πάνω από τα κιλά του. Δες εδώ: http://WWW.sofistis.wordpress.com

2. PPKP - Σεπτεμβρίου 30, 2007

Αναρωτιέμαι τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ξέρεις τα κιλά μου…

3. adamo - Σεπτεμβρίου 30, 2007

Αγαπητέ συνάδελφε ξεκινάς σε λάθος βάση. Η σωστή βάση για το θέμα είναι:

Οι καλύτερες γκόμενες έχουν μικρό (time) window of opportunity

Κατά συνέπεια (και επειδή τα κιλά σου στο επιτρέπουν) οι πιθανότητες δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν.

4. knighttemplargr - Σεπτεμβρίου 30, 2007

Ε καλά τώρα… Καμία ωραία γυναίκα δεν είναι ελεύθερη μετά τα 18, ποτέ. Με το που χωρίζουν, με τη μία πάνε με άλλο. Αν δε τον είχαν ήδη πριν χωρίσουν…

Αυτά που λένε πως τάχα μου τις ωραίες δε τις πλησιάζουμε είναι παραμύθια της χαλιμάς φυσικά. Το αντίθετο συμβαίνει, δυστυχώς, ΜΟΝΟ τις ωραίες πλησιάζουμε.

Εκεί πάμε και πέφτουμε όλοι, σα τις μύγες στο μέλι.

Αν όμως δεν είσαι κι εσύ ωραίος, γυμνασμένος, έξυπνος, με ρευστό και κοινωνική θέση, τότε λυπάμαι, αλλά πρέπει να αρκεστείς σε πιο νορμάλ πράγματα… Και μη νομίζεις, επειδή κάποια δεν είναι μοντέλο δε σημαίνει πως θα περάσεις χειρότερα απο ότι αν τα είχες με κάποια απο τις «θεές». Ίσα ίσα που συχνά αυτές οι «superγκόμενες» είναι πολύ ρηχά άτομα, και κοιτάνε μόνο τη τσέπη μας, οπότε καλύτερα να μη μπλέκουμε, γλιτώνουμε απο πολλά.

5. Άντα Φτυς - Σεπτεμβρίου 30, 2007

«Ok υπήρχαν πολλά ωραία κορίτσια, αλλά μιλάμε για τις θεές εδώ.»
Να συμπεράνω ότι είσαι κι εσύ ΘΕΟΣ? Γιατί αν δεν ήσουν ΘΕΟΣ, θα τα κουτσοβόλευες με τα τόσα ωραία κορίτσια, σωστά? Που κατά γενική ομολογία είναι πολύ περισσότερα από τους ωραίους άντρες και δικαιολογημένα γκρινιάζουν που δε βρίσκουν έναν αντίστοιχα ωραίο άντρα, ναι?
Στο θέμα μας, όμως. Είσαι ΘΕΟΣ ή απλώς στράβωσες με την πουτάνα την κοινωνία και τη ζωή που είν΄ωραία αλλά τάχει μ΄ άλλον?

6. thanos - Σεπτεμβρίου 30, 2007

Πώπω σοβαρότητα. ΡΕΕΕΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΠΚΠ ΗΣΥΧΟ ΡΕΕΕΕ. Πάντα έτσι ήταν το ΠΠΚΠ, από παλιά καψουρευόταν «θεές». Άλλοι έχουν κόλλημα με τη μπάλα, άλλοι με το ΠΑΣΟΚ (topic of the month), το ΠΠΚΠ με τις «θεές».

Κώστα πρέπει να έρθεις LA, για διάφορους λόγους:

1. Οι πλούσιοι εδώ δε φέρονται σα να έχουν πιάσει τον παπά από τα @@, ακριβώς γιατί τον έχουν πίασει.
2. Αυτοί που μοστράρουν είναι κατά κύριο λόγο μαλάκες, που μπορεί να έχουν μεν porshe αλλά μάλλον μένουν μέσα σε αυτή γιατί δεν έχουν $$$ για τίποτα άλλο. Όσοι έχουν αρκετά λεφτά δε χρειάζεται να τα μοστράρουν. Έχουν μάθει να ζούν με αυτά. Άλλωστε, επειδή οι πλούσιοι είναι πολλοί εδώ, για να κάνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εντύπωση, πρέπει να είσαι σούπερ-πλούσιος (από learjet και πάνω δηλαδή, όχι φτωχομπινές με porshe).
3. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός από θεές και αρκετές από αυτές είναι διαθέσιμες. Βεβαίως συνήθως περιμένουν από εσένα να τους πληρώσεις τα πάντα. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις βασικά. Αυτό ισχύει εντονότατα στην Ελλάδα.
4. Υπάρχει ένας ακόμα μεγαλύτερος αριθμός από «όχι θεές αλλά πολύ καλές» που είναι και το ρεαλιστικό target group για μας. Εκεί βρίσκεις τα πραγματικά διαμάντια, και χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις στην τσέπη σου.
5. Επειδή ακριβώς υπάρχουν τόσες πολλές ωραίες ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ (σου μιλάνε, δε σε φτύνουν) γυναίκες γύρω, ανοίγει το μάτι σου και αισθάνεσαι καλά.

Παράδειγμα: ήμουν χτες σε martini bar στο hollywood, που γενικά μαζεύει καλό κόσμο από άποψη ποιότητας.Υπήρχε πολύ μεγάλος αριθμός γυναικών που ήταν πολύ καλές και ήταν και μόνες τους (2-2 συνήθως, αλλά μερικές φορές 3 ή 4).

Α και εννοείται ότι το μαγαζί δεν έχει πόρτα (μόνο ID check) ούτε είσοδο. Αυτά είναι κατά κανόνα ελληνικές βλαχοεπαρχιωτικονεπολουτίστικες μαλακίες. Όπως και οι 7 πορσέ.

7. ktkouk - Οκτώβριος 1, 2007

«..συφιλιάστηκα και με την πόρτα, αλλά τέλοσπάντων μπήκα αφού εκεί ήταν η παρέα» .

Αφού εσύ και η παρέα σου αποδέχεστε (με μικρή ή μεγαλύτερη ευκολία) το καραγκιοζιλίκι της «πόρτας» (στα μπαρ) , είστε καλά εκπαιδευμένοι στο να τρώτε «πόρτα» κι απ’ τις θεές. Δεν ανησυχώ για σας ακόμα και μετά από 100 πόρτες (πως λέμε η εκατονταπυλιανή) θα εξακολουθείτε να κολυμπάτε στα ρηχά, για να μην πω στη ρηχότητα (που το λέω δηλαδή).

(Ίσως όταν βγείτε από την εφηβεία να ανοιχτείτε στα βαθιά… )

8. PPKP - Οκτώβριος 1, 2007

@adamo:
Πολύ σωστή η διατύπωση, όπως πάντα 🙂 Περί κιλών, δες και πιο κάτω.

@knighttemplargr:
Συμφωνώ απολύτως. Μάλιστα, τα χαρακτηριστικά που ψάχνω σε μια γυναίκα, έχω διαπιστώσει ότι πολύ λίγες γυναίκες τα έχουν έτσι κι αλλιώς, οπότε εκ των πραγμάτων η πιθανότητα μια γυναίκα να είναι και θεά και να διαθέτει εκείνα που απαιτούνται είναι ακόμα μικρότερη. Διαβάζοντας και τα επόμενα σχόλια διαπίστωσα πως υπάρχει ένα πρόβλημα ορισμού της γυναίκας-θεάς, το οποίο θα διευκρινήσω πιο κάτω.

@Άντα Φτυς:
Όχι, δεν είμαι θεός. Στον δικό σου ρατσιστικό κόσμο είναι μαζί μόνο οι θεοί με τις θεές; Ή ενοχλήθηκες από τον συνειρμό σου (ξεκινώντας από την τελευταία μου πρόταση) ότι μόνο οι θεές είναι αξιοπρεπείς γυναίκες; (Disclaimer: Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο).

@Thanos:
Ευχαριστώ φιλαράκι 🙂 Δεν είναι ότι καψουρεύομαι μόνο θεές, θα έλεγα ότι καψουρεύομαι θεές και (τις ελάχιστες δυστυχώς) γυναίκες που εκπέμπουν αυτό που ψάχνω. Τώρα το τι ψάχνω είναι εκτός θέματος. Σε κάθε περίπτωση, αν έρθω στο LA δεν παίζει μάλλον να πληρώνω τα πάντα σε κανέναν, δεν το επιτρέπουν τα κιλά της… τσέπης μου 😉

@ktkouk:
Αγαπητέ ktkouk, έχω βγει από την εφηβεία πριν πολλά, πολλά, πολλά χρόνια (δυστυχώς). Βγαίνοντας από την εφηβεία έμαθα ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελαστικοί και ευέλικτοι, και δυστυχώς να ανέχονται την πόρτα είτε αφορά στα bars, όταν «εκεί είναι η παρέα», είτε αφορά στις θεές. Το ζήτημα είναι να μην αποκλείεις τον εαυτό σου a priori από τίποτα, είτε αυτό αφορά camping στην Αντίπαρο, σαλέ στην Αράχοβα, μια πολύ ωραία γυναίκα που κανείς θα έλεγε ότι είναι «έξω από τα κιλά σου», μια γυναίκα που οι φίλοι σου λένε ότι σου πέφτει λίγη αλλά εσένα σου αρέσει πολύ, ένα επαγγελματικό ρίσκο που το ένστικτό σου υπαγορεύει να πάρεις αλλά η λογική σου απαγορεύει. Τίποτα.

Γενικότερα: Διαβάζοντας το post μου κάποιοι έκαναν λανθασμένες υποθέσεις (φταίει μάλλον η τελευταία πρόταση): Δεν είπα ότι αναζητώ θεά, όσο κι αν δεν τις αποκλείω από το target group μου. Είπα ότι οι θεές είναι πιασμένες, αυτό είναι μία τελείως διαφορετική δήλωση. Επιπλέον, το ποια γυναίκα είναι θεά στα μάτια ενός άλλου και ποια στα δικά μου, είναι μια τελείως διαφορετική συζήτηση. Δεν έχουν όλοι τα ίδια standards, ούτε στις γυναίκες που θεωρούν θεές ούτε στις γυναίκες που αποφασίζουν ότι αξίζει να πλησιάσουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να απολογηθώ για τα δικά μου standards χωρίς καν να έχω πει ποια είναι αυτά. Το μόνο που θα άλλαζα σε αυτό το post είναι ότι θα έβαζα την τελευταία πρόταση σε διαφορετικό post.

9. adamo - Οκτώβριος 1, 2007

@ppkp:
«Διαβάζοντας το post μου κάποιοι έκαναν λανθασμένες υποθέσεις»

Είναι εύκολα παρατηρήσιμο πως οι άνθρωποι βγάζουν συμπεράσματα από ελλειπή δεδομένα[*]. Είναι επίσης εντυπωσιακό πως αμέσως μετά ακολουθεί η απόλυτη βεβαιότητα επί αυτών. Για αυτό και πιστεύω πως δεν φταίει το post σου για τις υποθέσεις που έκαναν κάποιοι για τον συγγραφέα του.

[*] – Υπολογίζοντας πως εγώ σε γνωρίζω από το 1991 και ο thanos 3-4 λιγότερο, σε αντίθεση με άλλους (επικριτικούς) σχολιαστές.

10. Άντα Φτυς - Οκτώβριος 1, 2007

όταν μιλάς για το δικό μου ρατσιστικό κόσμο, καλύτερα είναι να μην παραπονιέσαι για λανθασμένες υποθέσεις. anyway, θα ακολουθήσω τη συμβουλή του thanos, που σε ξέρει κιόλας, και θα σε αφήσω στην καψούρα σου. Καλή τύχη

11. Thanos - Οκτώβριος 1, 2007

Άουτς!

The internet is serious business…

http://encyclopediadramatica.com/Serious_business

12. ktkouk - Οκτώβριος 2, 2007

Το σχόλιο για την εφηβεία ήταν κάπως διφορούμενο (αυτός ήταν ο στόχος μου τουλάχιστον). Αν σε ενόχλησε το αποσύρω. Εγώ πάντως θα κολακευόμουνα στη θέση σου. Ας με θεωρούσε κάποιος έφηβο (με τα πολλά θετικά του και τα λίγα στραβά του και σκασίλα μου για τη σοβαρότητα και την ωριμότητα και άλλες τέτοιες μπούρδες.

Για τα μπαρ με τις πόρτες είπα ακριβώς αυτό που λες κι εσύ : είτε με μεγάλη ευκολία (η παρέα σου) είτε με μικρότερη (εσύ) τελικά αποδέχεστε έναν βλαμμένο να σας κρίνει και να σας εγκρίνει ή να σας απορρίπτει. Εσύ αυτό το λες ευελιξία και ελαστικότητα. Εγώ να μην σου πω πως το λέω γιατί παρεξηγιέσαι κι εύκολα.

Να μην αποκλείεις τον εαυτό σου από τίποτα a priori, λες. Και μου παραθέτεις μια σειρά από καταστάσεις που μοιάζουν να τις έχεις κάνει copy/paste από περιοδικά life style. Ξανα δες τι έγραψες και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου.
Επίσης υπάρχουν πράγματα που μπορεί κανείς να αποκλείσει a priori (τα ναρκωτικά ας πούμε ή την παιδεραστία κτλ). Αλλά ok, δέχομαι ότι εσύ δεν αποκλείεις τίποτα a priori. Μπορείς όμως να τα αποκλείσεις a posteriori αφού τα δοκίμασες και δεν σου έκαναν : τον μαλάκα τον πορτιέρη, τον μαλάκα που σου χαλάει τη μέρα , ακόμα και τον μαλάκα που γράφει 4 φορές τη λέξη μαλάκας σε μια πρόταση (εμένα δηλαδή).

Τώρα για τη γενικότερη αναφορά ότι παρεξηγήθηκε το σχόλιό σου. Είναι σαφές ότι γράφεις για τις πόρσε και τις φεράρι που ήταν έξω και «μέσα» στο μπαρ. Τα περί υποκειμενικότητας στα γούστα με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, αλλά στο αρχικό σου σχόλιο δεν έλεγες αυτό (όπως και να διαβάσει κανείς το κείμενο). Να ‘σαι καλά.

13. PPKP - Οκτώβριος 2, 2007

@Άντα Φτυς: Η αναφορά σε ρατσιστικό κόσμο ήταν προφανώς σχήμα λόγου και όχι κυριολεκτική, δεν έκανα επίθεση… Παρόλα αυτά αν θα ήθελες να σχολιάσεις τη λογική «οι ωραίοι με τους ωραίους και οι άσχημοι με τους άσχημους», είμαι όλος αυτιά.

@Thanos: Δεν το ήξερα το motto, thanks 🙂

@ktkouk: Όχι, το σχόλιο για την εφηβεία δεν με πείραξε. Γενικά δεν με πείραξε τίποτα από αυτά που έγραψες (well, ίσως λίγο ότι με είπες ρηχό — αλλά μπορεί και να είμαι) οπότε δεν ξέρω πως έφτασες στο συμπέρασμα ότι παρεξηγούμαι εύκολα. Γενικώς, όσο υπάρχει συζήτηση είμαι χαρούμενος. Επί των άλλων όσων λες: Μπορώ να σου πω με το χέρι στην καρδιά ότι απεχθάνομαι τα περιοδικά lifestyle και δεν τα διαβάζω ποτέ. Επίσης μπορώ να σου πω ότι θα απέκλεια a priori οτιδήποτε γνωρίζω πως ενδέχεται να βλάψει κάποιον, όπως π.χ. η παιδεραστία ή η πώληση ναρκωτικών μια και ανέφερες αυτά τα δύο. Δεν ξέρω πως το να ακολουθήσω την παρέα μου κάπου βλάπτει οποιονδήποτε, πλην εμού ίσως — αλλά αυτό είναι επιλογή μου, σωστά; Η επιλογές μετά τη δοκιμή είναι άλλη μεγάλη συζήτηση… Τέλος για το τελευταίο σχόλιο, έχεις μάλλον δίκιο και αυτός είναι ο λόγος που είπα ότι θα έβαζα την τελευταία πρόταση σε άλλο post: Δεν υποννοούσα ότι αξιοπρεπείς γυναίκες είναι οι «θεές» (ότι κι αν σημαίνει ο όρος). Όπως είπε και ο adamo, δυστυχώς το γεγονός πως δεν γνωρίζουμε αυτόν που γράφει ένα post κάθε φορά είναι εύκολο να μας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, για αυτό και δεν παρεξηγώ εύκολα τα σχόλια που διαβάζω αλλά τα αντιμετωπίζω ως ευκαιρία για συζήτηση.

Ευχαριστώ για τη συζήτηση 🙂

14. Kostas_ - Ιουνίου 8, 2009

Ρε φιλαρακο…συγγνωμη κιολας που θα επεμβω δεν ξερω αν γνωριζεστε εδω μεσα μεταξυ σας…και κανετε δικια σας κουβεντα…νταξει…ειναι γνωστο αυτο…οι ωραιες δεν καθονται ευκολα μονες τους για πολυ καιρο….τις περιτρυγιριζουν πολλοι…ομως δεν χαθηκε και λιγο ο κοσμος αμα κανεις υπομονη…το καλο πραγμα αργει να ερθει…και εγω σε γενικες γραμμες θεωρουμε ωραιος τυπος…αν και το ωραιο ειναι υποκειμενικο…αλλα δεν εχω βρει κατι που μου αναλογει…καιρο τωρα…αποψε να φανταστεις μιζεριαζω στο μσν με εχει τρελανει η βαρεμαρα και η μοναξια…αλλα τι να κανουμε? θα βρεθει και το καλο…θα ερθει…τι καθεσαι και παραπονιεσαι σε εισαγωγικα και δινεις δικαιωματα σε κατι κοριτσακια σαν την ΑΝΤΥ ΦΥΣ να σε ρωταει ειρωνικα αν και εσυ εισαι ΘΕΟΣ…ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ…θα ριξω το μοντελο ΚΟΠΕΛΙΑ…και θα ειναι και καλος χαρακτηρας…απλα θελει υπομονη και ψαξιμο…σταματηστε να ζητατε λιγα επιτελους…γιατι στο τελος τα λιγα θα σας ερθουν

15. Kostas_ - Ιουνίου 8, 2009

Και τι θα πει οι ΩΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ…εγω πολλες φορες βλεπω στο δρομο γκομενακια…με τσαχπινια…ωραιο σωματακι…παιχνιδιαρικη φατσουλα και να ειναι διπλα με κατι τελειως περιεργους…η προσωπικοτητα μετραει ρε φιλε…και το τι ψυχολογια εχεις….και σιγουρα με αυτην εδω την ψυχολογια —> «Αν όμως δεν είσαι κι εσύ ωραίος, γυμνασμένος, έξυπνος, με ρευστό και κοινωνική θέση, τότε λυπάμαι, αλλά πρέπει να αρκεστείς σε πιο νορμάλ πράγματα…» που παραθετει ενας φιλος πιο πανω ξεκινας ΧΑΜΕΝΟΣ απο τα αποδυτηρια κιολας… εκτος απο 2 πραγματα…ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ…ε νταξει ακομα μικροι ειμαστε…εγω ειμαι 22…απλα ψαχτε το και λιγο…πχ αμα πατε καπου και κοιταξει καποια….πιαστε της την κουβεντα…οχι με λιγουρικο τροπο…χαλαρα…μην περιμενετε να ερθει η θεα να σας μιλησει…επομενως :

1. Αλλαζεις ψυχολογια
2. Ξεκινας να μιλας και σε καμια χωρις να γινεσαι ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ
3.Εκμεταλευεσαι ευκαιρεις που θα παρουσιαστουν…χωρις ομως να ψαχνεις με αγωνια την ευκαιρια…γιατι δεν ερχεται αμα την κηνυγας…απλα μολις παρουσιαστει τα ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ…. αυτο ειναι το ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ…ολα τα αλλα ειναι ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΕΣ…ΗΤΤΟΠΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

16. POTONO - Μαΐου 1, 2011

POTONO,Moral cooperation light life. Appearance outstanding, connotation is really, low-key 。POTONO positioning,To the art and life as the theme, publicize personality and taste to traditional culture as the foundation, and break through the traditional culture; Pay attention to quality, attention to detailPOTONO官方网.

17. bunfun - Ιουνίου 3, 2011

Wow,Execellent tips,it’s so helpful to me,and your blog is very good,I’ve learned a lot from your blog here,Keep on going,my friend,I will keep an eye on it,One more thing,thanks for your post!welcome to Encyclopedia In Action.

18. Mylink - Ιουνίου 4, 2011

Linking your website and promoting your website in China. Welcome to register your website on .

19. Unlock An Iphone - Ιουνίου 21, 2011

The moment I found this blog was like wow. Thank you for putting your effort in making this tutorial.

20. black tea - Αύγουστος 22, 2011

China Tea Store sale:Black tea,Oolong tea,Lapsang Souchong,Da hong pao.Wu Yi mountain Tea of High Quality Worldwide Orders are Accepted! websites:Lapsang Souchong

21. hgsscpt - Δεκέμβριος 9, 2011

皇冠时时彩平台代售的所有彩种都有90%以上的返奖率,一级代理均有5%返点,并有为下级会员开户的权限。下级会员购彩金额的1-5%(可以自行设置)为自己的提成。不花一元钱就可以享受数万投资彩票代购点店主的超高待遇,注册会员可以获得本平台送出价值1288元的各类彩票分析工具 私彩平台,重庆时时彩,时时彩平台,时时彩评测网,时时彩论坛,时时彩开奖视频,时时彩官网,时时彩走势图,时时彩技巧.

22. Smizesmarma - Σεπτεμβρίου 10, 2012

The stingy brains has a high-quality Japanese Quartz heart
The guard case in teeming 316 stainless stiletto is adored with turbulent title plated rose gold
This heinous je sais quoi timepiece comes with not counterfeit leather keep
The of comes with covetous mineral crystal substandard firm barometer
Information water intractable Water-Resistant
Sufferer Corporeal Nationwide Rose Gold

Separate Shipping on all Orders Worldwide.
The Pictures you envision are of in actuality fascinated at the Studio of luxuryrex.biz, You purposefulness produced to the letter what you speak with in our Pictures
http://www.luxuryrex.biz/cool-replica-fendi-handbags-cb70.html

23. garcinia cambogia review - Ιουλίου 21, 2013

Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your website is wonderful,
let alone the content!

24. Quentin - Ιουλίου 31, 2013

Once you invest in real estate industry in New York, 1996.
Garbage removal may be included in the LLC Rewards Program as a preferred
vendor. In order to keep your peninsula property management business is your cash flow and retirement?
These are really for hotel guests but no-one knows if you are running a small business or family business.

25. http://www.resourcefulbrides.com - Αύγουστος 6, 2013

We hope this simple engagement ring insurance
policy guide has helped you find what you
are looking for. A good cut will usually hide some of the inclusions and enhance the clarity of the stone.
But it is a fact that real diamonds cost a lot –
even a modest diamond engagement ring can set
you back by several hundred dollars, or even more.

26. Clarissa - Αύγουστος 9, 2013

The Fiber optic Bow sight is available in various pin sizes, namely.
Contact Lapel Pins R Us with your request for custom lapel pins right away.
It can be a collection of funeral songs, or it can consist of spiritual and uplifting pieces.

27. disney trading pins - Αύγουστος 9, 2013

That way, you’ll be ready to go if your team makes it to
the big game. Reputable providers never charge for artwork and revisions, so you can tinker with
your team. Antonio Inoki’s Mixed Martial Arts record at the end of his career is 16 wins (9 KO, 5 submissions, 2 pins), 1 loss (1 KO), 3 draws.

28. custom lapel pins no minimum - Αύγουστος 10, 2013

You can choose from simplistic designs that provide room for engravings, or you can
find beautiful cufflinks with subtle gem details for
a more formal look. Lapel years have served many functions, being useful for varied reasons.

Moreover, members of sororities and fraternities on college campuses throughout the U.

29. Www.Lorebrandcomics.com - Ιανουαρίου 22, 2014

Advertising exposure is naturally one of the oldest business tactics in existence, as old
as business itself. Affiliate programs cost nothing to join and a lot of residual
income opportunities will set you back less than $100
to get going. One of the extremely popular methods to start an online retail
store is always to start being a dropshipper.

30. Jennie - Απρίλιος 9, 2014

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous
blogger if you are not already 😉 Cheers!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: